takip

27 Kasım 2009 Cuma

İYİ BAYRAMLAR



SARI ŞEKERİM VE DİEGO :). BU OĞLUŞ EFE'YE BAYRAM HEDİYESİ OLDU... DİEGO DEFNE'NİN SEÇİMİ (HER ZAMANKİ GİBİ) :) HERKESE MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI BAYRALAR DİLİYORUZ!

22 Kasım 2009 Pazar


Ve bebek ailemize bu hafta sonu bir sarışın daha eklendi... Ama bu sefer tüm renk seçimleri Defne'ye ait. Sarı şekerimi beğenmedi kendileri. "Çok güzel olmuş ama yaparken keşke ona sorsaymışım...." Bu durumda sormamak ve yenisini yapmamak olmazdı :)

Bu arada benim diğer oyuncaklar örgü torbasından çıkıp hakkettikleri minik ellerle oyunlarda rol almaya başladılar. Bu da gerçekten çok mutluluk verici bir durummuş...

20 Kasım 2009 Cuma


Şaşkın tosbağa :)
Sarı şekerimden sonra yapmak oldukça kolayıma geldi. Biraz şirinlik katmak adına pembe bir şapka ekledim. Sanırım insan kız annesi olunca pembesiz yapamıyor :) Henüz Defnem görmedi, ama görünce sanırım çok sevecek :)

18 Kasım 2009 Çarşamba

VE KARŞINIZDA SARI ŞEKERİM...
HAFTASONU BAŞLAYIP DÜN GECE GEÇ SAATLERDE TAMAMLADIĞIM BU SARI ŞEKERİ BEN GERÇEKTEN ÇOK SEVDİM. GENEL OLARAK ESİNLENİLMİŞ BİR MODEL AMA HERHANGİ BİR ŞEMA TAKİP ETMEDEN SAYISINI, İLMEĞİNİ KENDİM BELİRLEDİĞİM İLK MODEL. ÖZELLİKLE SAÇLARDA İPLİĞİ KATLARA AYIRINCA ELDE ETTİĞİM SONUÇ VE BUNU AKIL ETMEM BENİ DAHA ÇOK MEMNUN ETTİ. EH NE DİYEYİM, SEVDİM SENİ SARI ŞEKERİM :)

16 Kasım 2009 Pazartesi




İLK BEBEĞİ YAPABİLMEK İÇİN İNTERNETTE ARANIRKEN DİLEK YAVUZ'UN HAYAL ARKADAŞLARIM'A ULAŞTIM. TEKNİK ÖĞRENMEK AÇISINDAN VERDİĞİ FREE PATTERNLER ÇOK İŞİME YARADI. KENDİSİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER. ORADAN BAKARAK YAPTIĞIM SÜSLÜ PÜSLÜ AYŞE SÜSLÜ (İSİM DEFNEMİN TERCİHİ :)) VE MAVİ İNEKÇİK

ilk oyuncağım :)


İLK YAPTIĞIM OYUNCAK...
EH FENA DEĞİL SANIRIM :)